zondag 23 november 2008

Spannende momenten op Djerba

Amai zeg, vandaag de schrik van mijn leven gehad. Ik reed braafjes op de Romeinse weg (weg die Djerba met het vasteland verbindt) terug richting Djerba. Voor mij reed er een camion en dat zou ook zo blijven, want die weg heeft nogal veel bochten en bovendien reed die man de hele tijd links en dan weer rechts. En ineens was er een boem, een schok, veel rook en een heel erg geschrokken Jetairhosteske. Toen alle rook verdwenen was, zag ik dat de vrachtwagen een klapband had gehad. Gelukkig is die niet beginnen slingeren ofzo. Hij heeft zich rustig langs de kant kunnen zetten. Ik ben ook maar gestopt want er zat een zwarte vlek op de ruit en ik dacht dat ik ook iets op het dak had horen vallen. Aan de auto was er niks aan, enkel de zwarte vlek op de voorruit van een stuk band dat tegen mijn venster gevlogen moet zijn en daarna waarschijnlijk nog eens op mijn dak beland is. Gelukkig reed die man zo gevaarlijk dat ik genoeg afstand had gelaten, zo ben ik er met de schrik vanaf gekomen. Ge ziet, een mens moet echt ni tot Sousse rijden om iets mee te maken. Tot zover mijn avonturen van vandaag.
Laat nog wat sneeuw voor mij liggen he.
See you all soon!

3 opmerkingen:

jacques2800 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
jacques2800 zei

Katrijn,
Wat een mens allemaal kan meemaken op die Romeinse wegen hé!
Denk daar maar goed aan als ge over ons "Groete Met" rijdt. Daar ligt ook nog zo 'n stukje van een heirbaan!
Daar dus buiten het met paaltjes omzoomd gedeelte blijven als ge met uw supergeblindeerde wagen door de Mechelse straten toert.

Met de groeten van degene die hier gewoonlijk tekent als

J

ACQUES

P.S. Op de "Groete Met" is er met nieuwjaarsnacht ook "boem, een schok en veel rook", maar dat komt van het vuurwerk! Dan niet denken dat je onderweg bent naar Sousse!

jacques2800 zei

Hallooooooooo,

Heb al alle dagen al de kranten gespecialiseerd in lokaal nieuws over gebroken benen, gekneusde armen en verkeersongelukken nagelezen, maar nog niets gevonden dat aan uw stuurvaardigheid zou te wijten zijn!
Proficiat alvast, en tot ik je, samen met al je kornuiten IRL een goed jaar kan toewensen!
Met de groeten van degene die hier gewoonlijk tekent als

J

ACQUES